divendres, d’abril 13, 2007

VILASSAR CAMINA 5 de Maig

El proper 5 de maig el Centre Excursionista de Vilassar de Mar realitzarà la tradicional caminada Vilassar – Montserrat. Aquest any presenta la novetat de donar dues opcions als participants, una pels autèntics caminaires, que sortiran a fer els prop de 65 qm de Vilassar de Mar a les 4 del matí i una segona versió, molt més suau, pensada per acompanyants o gent que vulgui participar d’alguna manera a la caminada, que farà només uns 20 qm i la incorporació serà a l’estació Renfe de Terrassa entre 12 i 13 hores. Com a notes importants dir que cal portar l’esmorzar, dinar i allò que cada un cregui necessari pel recorregut. Des de l’organització facilitarem la beguda, fruita i cotxe escombra. També és important tenir en compte que la tornada a Vilassar de Mar es farà en autocar o en cotxes particulars depenen del nombre d'inscripcions.

Les inscripcions tenen un cost de 12€ per socis del Centre i 15€ pels no socis i es poden fer a la botiga de bicicletes de muntanya CORRIOL.

dilluns, d’abril 09, 2007

Un repte inèdit!


Els passats dies de setmana santa han donat un fruit exòtic al nostre centre: una travessa inèdita...


VILASSAR - PEDRAFORCA en solitari


El protagonista, en Jaume Teixidó, que amb tant sols uns motxilleta i molta motivació ha recorregut el centenar llarg de quilòmetres que separen el Piri del cim del Berguedà.


Sols ens cal felicitar-lo i demanar-li que aviat ens passi una crònica de la seva particular aventura.


Per treure´s el barrret. Austeritat i imaginació al poder ;)

This page is powered by Blogger. Isn't yours?