dissabte, de maig 14, 2005

RAID SERRA DE MARINA 2005

Free Image Hosting at <a href=
Avui es celebra el Raid Serra de Marina 2005. Organitzat per l´equip de Natura Race, amb la col.laboració del Centre Excursionista Vilassar, aquest certàmen esportiu consta de diverses proves: tir amb arc, correr, bicicleta de muntanya, escalada, natació, patins en linia,... que els participants han de superar una rera l´altra.

L´inici del Raid s´ha donat a les 9:30 d´aquest mateix matí.

L´equip del Centre excursionista Vilassar integrat per Alex Rebés i Alex Garcia, sortien amb el dorsal num.33 a les 9:32am.

Free Image Hosting at <a href=

Tot seguit, els nostres companys del Centre Excursionista Premià, en Miquel Angel i en Carlos, ho feien amb el dorsal següent num.34 a les 9:33.

Free Image Hosting at <a href=
Una trentena llarga de parelles inscrites marca el bon ritme d´aquest certàmen. Aquest any, segons els organitzadors, s´ha fet un esforç d´obertura per tots els nivells. Hi participen des d´equips professionals fins parelles amateurs, amants dels esports de muntanya,...
Varis equips femenins i mixtes també formen equip. Volem felicitar especialment a totes les corredores pels bons resultats en raids, curses, duatlons, triatlons,... i totes les disciplines esportives de muntanya on la presència catalana és destacada.
Free Image Hosting at <a href=

Comments: Publica un comentari a l'entrada<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?