diumenge, de setembre 03, 2006

Jo també vull un estat propi

Amb aquest encapçalament reivindicatiu ens sumem a la campanya de bloggers que aquesta setmana reclamem des del silenci internauta el dret a l´autodeterminació del nostre poble.


BURRIAC ATAC 2006
El passat Dissabte es va celebrar amb molt bona acollida la 2a edició del burriac atac.

250 corredores i corredors van enfilar puntualment la pujada cap a la Serra de Marina a les 21.30h. Els primers, coronaven el castell de Burriac en menys d´1h (Xavi Espinya i Roser Espanyol en foren els primers de les 2 categories).

En 1h 20´arribava Xavi Espinya a la linia de meta, a la platja de Cabrera. On l´esperava el nombrós públic que es va aplegar per veure la cursa.
El segon classificat arribava a 4´de diferència!!

En 1h34´ arribà la Roser Espanyol, que fou la primera femenina. Seguida de prop per Sònia Malo (CEVilassar), que arribà en segon lloc amb uns tres minuts de diferència.Destacar la primera plaça local pel corredor de Vilassar de tan sols 18 anys: Lars. Que arribà en 10ena posició en la general. Al voltant de 1h30´.


Aquesta edició s´ha caracteritzat per un ritme de cursa molt elevat. Del primer a l´últim tots els participants van correr almenys uns quants trams de la cursa (plans i baixades especialment).

Moltes gràcies a tots els qui heu fet possible la cursa: corredors, voluntaris, organització, empreses, ajuntaments, associacions locals,...

Així doncs, us hi esperem l´any vinent!!!

Comments: Publica un comentari a l'entrada<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?