dilluns, de desembre 18, 2006

Pessebre 2006, la trobada del Piri


El passat dissabte dia 16 el Centre Excursionista Vilassar de Mar va celebrar la ja més que tradicional pujada del pessebre, un cop més el lloc escollit va ser la cova de Céllecs i el sopar es va fer a l’ermita de Sant Bartomeu.

Aquesta activitat pensada per tota la família tenia diferents opcions, o bé pujaves caminant (només hi varen haver un grupet d’atrevits) o ens trobàvem tots a dalt de l’ermita per començar a sopar. En total van ser més de 80 persones de totes les edats les que van participar en l’ambient festiu de l’activitat, que a més de botifarra amb mongetes, tenia cremat, foc de camp, guitarres i cançons.

Comments:
"I have been using Advanced Gain Pro for 3 months now and I must say I'm simply amazed. I really didn't think the product would have this many benefits. I really only purchased the pills to help the reliability of my erections. But to my surprise every aspect of my penis and sex life has improved. I have larger, harder erections easily, and I can really satisfy my girlfriend fully now."
Dexter, Chicago

Don't miss out on improving your performance!

________________________________
Our others products, more info here:
Ultra Allure Pheromones
Anatrim
 
naucil veliko
 
Publica un comentari a l'entrada<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?