divendres, de novembre 18, 2005

Curs d´Iniciació a l´Alpinisme


El proper Dijous dia 1 de Desembre comencem el Curs de Promoció d´Iniciació a l´Alpinisme nivells 1 i 2.

Per inscriure-us podeu fer-ho al Piri o la UEC de Mataró. Teniu de temps fins a finals de Novembre.







Informació detallada:

Curs d'iniciació a l'Alpinisme - Nivell I i II / Maresme
Període docent
del 1 al 20 de desembre de 2005
Coordinació
UEC MATARÓNou, 29 * MATARÓTel. 937 961 430
CENTRE EXCTA. VILASSARCarme, 28 * VILASSAR de MARTel. 610 210 220
Objectius del curs
Fer alpinisme vol dir escalar a l'alta muntanya. L'alçada, els ambients severs i els terrenys precaris són elements habituals de l'alpinisme, elements que s'han de saber tractar amb seny i seguretat.L'objectiu d'aquest curs d'alpinisme és ensenyar a moure'ns correctament sobre la roca, el glaç i el terreny mixt, de manera que l'alumne vagi augmentant progressivament la dificultat tècnica dels itineraris alhora que anirà aprenent a disminuir els riscs innecessaris i adquirint coneixements i capacitats que li permetin realitzar ascensions d'alta muntanya de dificultat mitja (AD) de forma autònoma.
Drets d'inscripció
- Nivell I - 132,00 € amb llicència FEEC adient (preu subvencionat per la FEEC)- Nivell II - 147,00 € amb llicència FEEC adient (preu subvencionat per la FEEC)- Els socis de les Entitats del Maresme, rebran una ajuda de la vegueria de 12 €.- Viatges, àpats i pernoctacions aniran per compte de l'alumne.- Cal omplir el full d'inscripció, el Test-1, amb fotocòpia de la llicència FEEC i fer efectiu el dret d'inscripció.- Inscripcions: Fins el dia 25 de novembre
Material necessari per l'activitat per part de l'alumne:
& Casc. Arnès, Rapel·ledor-assegurador, 2 mosquetons de seguretat. - Piolet, grampons, Botes rígides. Paraneus, 2 m. corda 7 mm. 0 - 3 ml. cinta plana. - Roba adient per l'alta muntanya.- Motxilla, guants, ulleres de sol.& Material que pot ésser aportat per la FEEC mitjança la direcció curs.
Material aportat per la FEEC:
-Dossiers tècnics. - Cordes de 50/60 m. de 9 mm.
Nivell esportiu mínim:
Condició física mitja. Coneixements bàsics d'escalada en roca.
Normes del curs:
- Nivell I - 1 instructor per 4 alumnes - Places de 8 a 16 cursetistes- Nivell II - 1 instructor per 3 alumnes - Places de 8 a 16 cursetistes- Cal tenir la llicència esportiva de la FEEC'2005 adient a l'especialitat.- Edat mínima 16 anys. Els menors de 18 anys hauran de presentar el permís patern, amb fotocòpia del DNI del tutor/a.- La direcció del curs, tindrà la possibilitat de variar el programa previst, si les condicions climatològiques ho aconsellin.- El Director i l'equip, es reserven el dret d'excloure a qualsevol alumne que demostri desinterès, manca de capacitat o no complir normes.- Els viatges, àpats i pernoctacions aniran per compte de l'alumne.
Direcció del curs:
Joan Musach
- Els instructors del curs són membres de l'Escola Catalana d'Alta Muntanya (ECAM)- L'alumne rebrà el "Manual completo de montaña" (Desnivel), avalat per l'ECAM

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?