dilluns, de gener 16, 2006

I Gran Premi Vallnord d’esquí de muntanya

Aquest passat cap de setmana un petit grup format per companys del CEP (Centre Ecursionista Premià) i el Piri, van participar en la cursa nocturna d´esquí de muntanya Vall Nord 2006.

Miquel Angel (CEP), Aleix (CEV) i Carlos (CEP) a punt per sortir

L´itinerari marcat forma part del circuit Pro-olímpic puntuable pel circuit català d´esquí de muntanya.

La sortida, al Planell de Pal, va començar puntual a les 19:10h. En pocs minuts els corredors més forts ja encaraven les rampes del Pic de Cubill (2350m). Allí, canvi de pells a tota velocitat (pell dins el mono d´esquí) i baixada "a muerte" fins a la cota baixa de la cursa. Una baixada per pista treballada que va permetre apretar al màxim...

Després de la primera volta, tornada a pujar desde baix fins al Pic de Cubill i tornada a baixar a la cota inferior. Finalment encarar l´última pendent que els conduí a la meta d´arribada.

Va estar una molt bona experiència!! I es va poder disfrutar d´un gran ambient entre corredors i públic.

Esperem ben aviat poder compartir noves sortides d´esquí de muntanya amb els amics del CEP.