dimarts, de gener 03, 2006

Tarja Federativa 2006


Com cada any per aquestes dates obrim dos períodes per tal d´obtenir la tarja federativa de l´any 2006. El primer, de l´1 al 25 de Desembre 2005 i el segon de l´1 al 26 de Gener 2006. Aprofita-ho!

Què és la tarja federativa? Una assegurança a la muntanya, la federació a la FEEC i/o FEDME,... i molt més:



La llicència federativa representa a més d'una assegurança personal, l'obtenció d'una sèrie d'avantatges, preu especial als refugis, descomptes a botigues, estacions d'esquí, càmpings, etc.



La llicència de la FEEC us ofereix:

- Participació en Campionats, Copes Catalanes i competicions de: Caminades de Resistència, Curses de Muntanya, Escalada Esportiva, Esquí de Muntanya, Marxes Tècniques, Raids d'esports de Muntanya, Ral·lis d'Alta Muntanya i Curses d'Orientació (en conveni amb la Fed. Cat. de Curses d'Orientació)

Per a les competicions d'altres esports i especialitats cal tenir la llicència federativa corresponent.

- Participació en activitats de la FEEC i de les entitats amb preus avantatjosos (campaments, aplecs, activitats de joventut, etc.).

- Una llarga llista de serveis amb descompte

- Recepció a domicili de la revista Vèrtex. 6 números a l'any (excepte el col·lectiu infantil i la modalitat A)

- Preus especials als refugis de la FEEC i tarifes especials en la utilització dels refugis de les entitats federades

- Accés a centres de documentació i arxius especialitzats

- Possibilitat d'accés a subvencions i premis per activitats d'alt rendiment esportiu (activitats alpinístiques, expedicions, centres de tecnificació, etc.)

- Possibilitat d'incorporació als centres de tecnificació d'esquí de muntanya, escalada esportiva o alpinisme per a aquells joves que vulguin assolir l'alt rendiment i competir

- Accés a formació de qualitat: cursos de promoció de diferents especialitats a preus subvencionats, activitats docents de l'ECAM (titulació de tècnics, reciclatges, etc.) i el Curs de Medicina i Socors de Muntanya a preu reduït.

- L'adquisició d'una pòlissa d'assegurança amb Sabadell Grup Assegurador, segons les condicions de les diferents modalitat establertes

- Assistència en salvaments efectuats pels Grups de Rescat de Muntanya de tot el món, segons les condicions de la Pòlissa.

- Possibilitat d'habilitació de la llicència per part de la Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada (FEDME).



La llicència de la FEEC és obligatòria per a la participació en les competicions, cursos de formació, estades de joves alpinistes, i altres activitats esportives oficials de la FEEC.


INFO DETALLADA


Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?