dilluns, d’octubre 09, 2006

Sonia tercera d´Espanya!!!



Sonia Malo fa podi en la Copa d´Espanya de Curses de Muntanya 2006!!!

Des del Centre de Vilassar volem felicitar molt especialment a la Sonia pel seu esforç en els darrers anys. I per la perseverancia en els entrenaments, les curses,...

Moltes felicitats!!!

A continuació una crònica del seu entrenador de l´equip català:

Polèmic final de la Copa d’Espanya de curses de muntanya.

Aquest passat diumenge s’ha disputat a la localitat aragonesa de Sabiñanigo, la darrera cursa de la Copa d’Espanya de curses de muntanya (Gran Premi Buff Salomon) i que havia de decidir els guanyadors d’enguany.

En homes, la cursa ha estat marcada pel ma a ma, entre els dos corredors que encapçalaven la classificació, Raúl Garcia i el corredor de la Selecció de Catalunya, Tófol Castanyer i no ha estat fins els darrers quilòmetres on el madrileny s’ha distanciat del català. Amb aquest resultat no ha hagut cap mena de discussió, ja que la cursa ha estat guanyada, pel líder de la classificació, el corredor de la Selecció de Madrid, Raül Garcia, mentre que el segon lloc ha estat pel corredor de la Selecció de Catalunya, Tófol Castanyer, que s’ha proclamat subcampió 2006 de la Copa.

En categoria de dones, és on ha sorgit la polèmica. La cursa ha estat molt disputada entre la fins ara líder, Ana Isabel Estevez i la corredora catalana Roser Español. La Corredora madrilenya Ana Isabel Estevez, ha guanyat la cursa, seguida per la corredora de la Selecció de Catalunya, Roser Español (U. Exc. Urgellenca). Amb aquest resultat es produïa un empat en el primer lloc de la classificació general. A l’estar empatades a punts i a resultats, i tenint en compte el que diu el reglament de la FEDME, en el seu article 2.8.1:

Si existiera un empate se tendrán en cuenta los siguientes criterios para la clasificación final:
1ª El número de veces que se han clasificado en 1º, 2º, 3º, 4º.... posición
2º La mejor clasificación obtenida en la prueba con mayor número de participantes en su categoría.

Com en el primer punt encara existia empat, en el segon punt, la prova en més participació va estar la Cursa d’Alta Muntanya del Bergadà, on Roser Español, va obtenir millor resultat (segona), que Ana Isabel Estevez (quarta). Per tant la victòria final, hauria de ser, reglament en ma, per la corredora catalana Roser Español. Però incomprensiblement, es va donar, en primera instància, com a guanyadora a la corredora madrilenya, en aplicació d’uns criteris no establerts en el reglament. Immediatament, els tècnics de la Selecció de Catalunya, van interposar una reclamació, que s’haurà de resoldre en els propers dies i per tant no es van donar els premis referents a la categoria de dones sèniors de la Copa d’Espanya.

El tercer lloc de la classificació de dones, ha estat per la també corredora de la Selecció de Catalunya, Sonia Malo (C. Exc. Vilassar).

Joan Juncosa i Lluís Aloy
Curses de Muntanya FEEC

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?