dimarts, d’octubre 03, 2006

Subvencions per dones



Dona i esports de muntanya

El Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya ha atorgat una subvenció a la FEEC dins del programa específic “Iniciatives i accions de gènere en l’esport”, que permetrà a la nostra Federació tirar endavant el programa d’activitats subvencionades per afavorir la pràctica d’esports de muntanya entre les dones federades.
Aquesta subvenció és fruït de la col·laboració i l’interès demostrat per la FEEC en les iniciatives que promouen i potencien l’esport femení en l’àmbit dels esports de muntanya, així com del programa d’accions que, en aquesta mateixa direcció, es va presentar en el seu dia.Així doncs, la FEEC ja pot oferir una sèrie d’activitats que pretenen ajudar a practicar i a gaudir de les diferents disciplines esportives de muntanya de la manera més segura possible.
A continuació s’ofereix la informació bàsica sobre les diferents activitats subvencionades, que posteriorment serà ampliada i enviada a les Entitats i a totes les federades.

Jornades d’iniciació i tecnificació

Consistiran en diversos camps de treball de les diferents especialitats esportives de la FEEC, on s’impartiran classes teòriques i pràctiques en funció de cada programa.Les jornades, que es realitzaran en caps de setmana a partir de divendres nit o dissabte al matí, són subvencionades en la seva totalitat, exceptuant els desplaçaments fins al lloc fixat per a l’activitat.
El calendari previst de les Jornades d’iniciació i tecnificació és el següent:
- Escalada esportiva: 21–22 d’octubre a Barcelona.- Descens de barrancs: 27–29 d’octubre a Tremp.- Curses de muntanya: 11–12 de novembre a Sant Joan de les Abadesses. - Alpinisme: 1–2–3 de desembre (Lloc a determinar) - Esquí de muntanya: 15–16–17 de desembre a La Molina.

Formació i docència

Aquestes activitats estan dirigides a dones interessades a adquirir coneixements sobre la docència en l’àmbit dels esports de muntanya i la seva pràctica.
- Cursos de Tècniques d’esports de muntanya i escalada. Es subvencionarà (total o parcialment) a totes aquelles esportistes que s’hagin inscrit i hagin realitzat o realitzin durant l’any 2006 algun dels cursos impartits per l’ECAM.
- Seminaris de docència.Consistirà en dues estades de cap de setmana orientades a donar a conèixer les diferents formacions de muntanya existents, amb la realització d’activitats teòriques i pràctiques de muntanya des de la perspectiva docent. 1a estada: 4–5 de novembre. Excursionisme, escalada i descens de barrancs.2a estada: 16–17 de desembre. Muntanya hivernal.
Es pot fer la inscripció a una de les dues estades o a ambdues conjuntament.
Inscripcions
Amb la finalitat d’organitzar les diferents activitats subvencionades de la millor manera possible, es demana que les interessades en alguna d’elles facin arribar les seves dades, indicant l’activitat o activitats en concret que es volen realitzar, tenint en compte que les places són limitades i dirigides a aquelles esportistes que disposin de la llicència anual de la FEEC en la modalitat de cobertura corresponent per a la pràctica de l’especialitat.El termini d’inscripció finalitzarà cada dilluns previ al cap de setmana en què es realitzin cadascuna de les Jornades.
Podeu enviar les dades a través de correu electrònic: http://www.feec.org/Noticies/mailtodirtecnica@feec.cat?PHPSESSID=87ee98f178abbdde2a7009ef31452eef o per fax, a l’atenció de Direcció Tècnica, al número 93 412 63 53.

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?